Predstavitev NOVE aplikacije Trgoskop

Pripravljamo predstavitev NOVE aplikacije TRGOSKOP. Predstavitev bo potekala v obliki spletnega seminarja v orodju ZOOM Webinar.

TERMIN: Torek, 24. novembra 2020, od 11:00 do 12:00.

PRIJAVA: Za prijavo se registrirajte na spletnnem naslovu: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_pbjZpBrUQ8mKA5cyfQ8u-w

Po opravljeni registraciji boste na vaš elektronski naslov prejeli potrditveni mail s povezavo do seminarja.

Udeleženci, ki se bodo prijavili, a v navedenem terminu ne bodo mogli spremljati webinarja, si bodo posnetek lahko ogledali tudi za nazaj.   

Prijava in udeležba na webinarju je brezplačna.

ROK ZA PRIJAVO: 23. november 2020 oziroma do zasedenosti prostih mest.

Pred izvedbo webinarja boste prejeli elektronsko sporočilo s podrobnimi navodili za ogled webinarja.

Veselimo se srečanja z vami!

Sodelovanje na 31. posvetu Poslovanje z nepremičninami

SPONZORSTVO 31. POSVETA Z NEPREMIČNINAMI

Geodetski inštitut Slovenije je kot sponzor sodeloval na 31. posvetu Poslovanje z nepremičninami, ki je potekal med 11. in 13. Novembrom 2020 v organizaciji GZS Zbornice za poslovanje z nepremičninami.

Za vse udeležence 31. posveta smo pripravili 10 % popust pri naročilu NOVE aplikacije Trgoskop. Ugodnost velja do konca meseca novembra 2020.

Predstavitev ponudbe in NOVEGA Trogoskopa si lahko ogledate tudi na straneh posveta:  https://posvetnepremicnine.si/geodetski-institut-slovenije/

Zahvala za udeležbo na predstavitvi novega Trgoskopa

V sredo, 1. aprila 2015, smo organizirali brezplačno predstavitev nove verzije aplikacije Trgoskop.

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate gradivo, ki je bilo predstavljeno na izobraževanju:

Vsem, ki ste se izobraževanja udeležili se zahvaljujemo za udeležbo in konstruktivno razpravo. Vaše pobude in predloge o nadgradnjah bomo skušali realizirati. O razvoju nadgradenj, ki bi Vam koristile pri delu, Vas bomo obveščali. Vabimo Vas, da se nam pridružite tudi v prihodnje in da spremljate razvoj našega portala ter aplikacije.

Predstavitev nove verzije aplikacije Trgoskop

Vabimo vas na predstavitev nove verzije aplikacije TRGOSKOP, ki bo potekala v sredo, 1. aprila 2015, ob 10. uri, M hotelu v Ljubljani. Predstavili bomo funkcionalnosti nove verzije aplikacije TRGOSKOP, s katero lahko dostopate do podatkov o sklenjenih nepremičninskih poslih v Sloveniji.

Dnevni red predstavitve:

 • Pregled trga nepremičnin v letu 2014
 • Novosti v Evidenci trga nepremičnin
 • Predstavitev Trgoskopa
 • Razprava

Udeležba je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je obvezna le prijava.

PRIJAVE sprejemamo do 27. marca 2013 oz. do zasedenosti prostih mest, in sicer preko spletne prijave in po elektronski pošti: info@trgnepremicnin.si

Aplikacijo Trgoskop smo razvili in vam jo prvič ponudili leta 2011. Z vsakim letom se krog njenih uporabnikov z različnih strokovnih področij neprestano širi. Za nekatere je postala orodje, brez katerega si težko predstavljajo vsakdanje delo. Napredek tehnologije ter uporabniške izkušnje, ki jih delite z nami, rojevajo nove zahteve in ideje, zato aplikacijo "v ozadju" stalno posodabljamo in izboljšujemo. Tako lahko danes predstavimo novi Trgoskop s celo paleto novosti, ki vas bodo zagotovo navdušile.

Kaj ponuja novi Trgoskop?

 • Pregledovanje podatkov o kupoprodajnih in najemnih poslih,
 • nadgrajene funkcionalnosti v orodjih za iskanje poslov,
 • razširjeno tabelo rezultatov, novosti pri uporabi zemljevida ter uličnega pogleda in še kaj.
 • Trgoskop - zgibanka

  Za dodatne informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu info@trgnepremicnin.si ali na telefonski številki 01 200 29 29.

  Vabljeni!

  Zahvaljujemo se vam za udeležbo na predstavitvi NVALUTE

  V sredo, 18. septembra 2013, smo v M hotelu v Ljubljani predstavili mobilno aplikacijo NVALUTA, s katero lahko uporabniki mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov brezplačno dostopajo do podatkov o sklenjenih nepremičninskih poslih v okolici njihovega trenutnega položaja ter za dano lokacijo pridobijo še podatek o informativni tržni vrednosti referenčnih nepremičnin. Več o aplikaciji si lahko preberete na naši spletni strani www.trgnepremicnin.si/sl/nvaluta

  Preberi več...

  Predstavitev mobilne aplikacije NVALUTA

  Organiziramo predstavitev prve brezplačne mobilne aplikacije za javni vpogled v slovenski trg nepremičnin, ki bo potekala v sredo, 18. septembra 2013, ob 10. uri, v M hotelu v Ljubljani. Predstavitev bo trajala približno uro in pol.

  Preberi več...

  Vabilo na uvodno konferenco projekta Attract-SEE

  Vljudno vas vabimo na uvodno konferenco projekta Attract-SEE, ki bo v četrtek, 13. decembra 2012, v Mestnem muzeju Ljubljana (Gosposka 15, Ljubljana).

  Namen konference je izpostaviti potrebe po prostorskih informacijah na različnih teritorialnih ravneh, njihov pomen za boljše načrtovanje prostorskega razvoja in kot prispevek k razvoju regionalnih razvojnih ciljev in nalog. V središču razprave bodo tudi potrebe po boljšem procesu usklajevanja, ki bi preprečil neželena nasprotja med različnimi cilji politik in prostorske konflikte. Predstavljeni bodo različni projekti in prikazani primeri sistemov spremljanja stanja v prostoru.

  Podroben program konference si lahko ogledate tukaj; udeležba je brezplačna.
  Vaše cenjene prijave sprejemamo do vključno srede, 12.12. 2012, na e-nalovu nina.urataric@rec-lj.si

  Preberi več...

  Predstavitvena delavnica

  V četrtek 21. junija 2012, smo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije izvedli predstavitveno delavnico novih spletnih aplikacij Geodetskega inštituta Slovenije. Na delavnici smo predstavili spletni aplikaciji N€P in Trgoskop ter njuno uporabo. Dogodek se je odvijal v Ljubljani na Dimičevi 13, Dvorana A (1.nad).

  Vsem, ki so se izobraževanja udeležili in vsem ostalim članom GZS, smo pripravili posebni promocijski popust, ki velja do 21. julija 2012. Za dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu na številki 01/200 29 35 ali po e-pošti info@trgnepremicnin.si.

  Preberi več...

  Seminar o bonitiranju zemljišč

  V petek, 17. februarja 2012, smo izvedli seminar  z naslovom Vzpostavitev, določanje in vodenje bonitete zemljišč.

  Na izobraževanju smo predstavili tudi Priročnik za bonitiranje zemljišč, ki smo ga izdali v  novembru 2011. Priročnik je nepogrešljiv pri izvajanju sprememb bonitete. Vsebuje merila, navodila in standarde za izvajanje terenskih meritev in opisov na zemljiščih. V zelo okrnjeni obliki je bila vsebina zajeta v dosedanjem Pravilniku za ocenjevanje tal pri ugotavljanju proizvodne sposobnosti vzorčnih parcel (»rjava knjižica«), ki z letom 2012 preneha veljati.

  Nov priročnik priporočamo vsem, ki se ukvarjajo z določanjem bonitete zemljišč, in tudi vsem tistim, ki se s samim bonitiranjem dnevno ne srečujejo, morda pa iščejo rešitve pri ocenah zemljišč pri drugih zemljiških operacijah in vrednotenjih.

  Natančneje si lahko vsebino priročnika ogledate tukaj.

  Naročite svoj izvod še danes!

  Preberi več...

  Izobraževanje na Skladu kmetijskih zemljišč in gozdov RS

  V torek, 15.novembra 2011, smo izvedli posebno izobraževanje za uporabnike Trgoskopa na Skladu kmetijskih zemljišč in gozdov RS, na katerem smo predstavili spletni portal Trg nepremičnin in spletno aplikacijo Trgoskop.

  Gradivo, ki je bilo predstavljeno na izobraževanju, si lahko ogledate tukaj.

  Preberi več...

  Izobraževanje

  V četrtek, 7. julija 2011, smo organizirali brezplačno izobraževanje na katerem smo predstavili spletni portal Trg nepremičnin in spletno aplikacijo Trgoskop.

  Vsem, ki ste se izobraževanja udeležili se zahvaljujemo za udeležbo. Vaše pobude in predloge o nadgradnjah bomo skušali realizirati. O razvoju nadgradenj, ki bi Vam koristile pri delu, Vas bomo obveščali. Vabimo Vas, da se nam pridružite tudi v prihodnje in da spremljate razvoj našega portala ter aplikacije.

  Preberi več...