Prijava / Odjava na novice

S prijavo soglašate, da Geodetski inštitut Slovenije (GI) vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja po elektronski pošti o:
- novih vsebinah ter o drugih novostih na portalu,
- novicah, novostih, zanimivostih, vesteh in dogodkih, s področij, ki jih zajema portal,
- ponudbi, ugodnostih, posebnih ponudbah, promocijah, akcijah in drugih aktivnostih, bodisi da gre a komercialno bodisi za nekomercialno vsebino,
- organiziranju seminarjev, delavnicah, izobraževanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira GI.
 
Pri naročanju na spletne novice GI zbira vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec. GI bo e-naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Podatki o vašem e-naslovu se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo, ali pa tako, da se od e-novic odjavite tako, da pošljete e-sporočilo na naslov info@trgnepremicnin.si s ključno besedo "Odjava".

GI za prijavo na novice uporablja strogi sistem predhodne odobritve uporabe e-naslova (t. i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.
Ob izpolnjevanju obrazca za prijavo na spletne novice morate označiti, da soglašate, da GI vaš e-naslov uporablja za naštete namene obveščanja, ter, da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete.