Prijava / Odjava na novice

S prijavo soglašate, da GIS vaš e-naslov uporablja za namene obveščanja po elektronski pošti o:
- novih vsebinah ter o drugih novostih na portalu,
 - novicah, novostih, zanimivostih, vesteh in dogodkih, s področij, ki jih zajema portal,
- ponudbi, ugodnostih, posebnih ponudbah, promocijah, akcijah in drugih aktivnostih, bodisi da gre a komercialno bodisi za nekomercialno vsebino,
- organiziranju seminarjev, delavnicah, izobraževanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira GIS.
 
Pri naročanju na spletne novice GIS zbira vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec. GIS bo elektronske naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Podatki o vašem e-naslovu se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo, ali pa tako, da se od e-novičk odjavite tako, da pošljete e-sporočilo na naslov info@trgnepremicnin.si s ključno besedo "Odjava".

GIS za prijavo na novice uporablja strogi sistem predhodne odobritve uporabe e-naslova (t. i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.
Ob izpolnjevanju obrazca za prijavo na spletne novičke morate označiti, da soglašate, da GIS vaš e-naslov uporablja za naštete namene obveščanja, ter, da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete.